2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

10 Ağustos 2021 Salı

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
BAŞARI DURUMUNA GÖRE YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI VE KAYIT İŞLEMLERİ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemize bağlı Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına başarı durumuna göre yatay geçiş yolu ile kesin kayıt yapma hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 16-18 Ağustos 2021, yedek öğrencilerin ise 23-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler belirtilen tarihlerde aşağıdaki kayıt belgeleri ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat müracaat edeceklerdir.

Kayıt Belgeleri:
1- Öğrencilerin kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge
2- Katkı Payı veya Öğrenim Ücretinin 1. taksitinin ödendiğine ilişkin banka dekontu.
3- 2 adet fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
5- İkinci Öğretim Programı öğrencisi olup Birinci Öğretim Programlarına yerleşen öğrenciler için %10’a girdiklerine dair belge.

Açıklama:
Yurt içindeki Devlet üniversitelerinden yatay geçiş yapanlardan öğrenim ücreti yalnızca ikinci öğretim öğrencilerinden alınacak olup, birinci öğretim programlarına kayıt yaptıracak öğrenciler katkı payı ödemeyecektir.

Katkı payı/öğrenim ücreti miktarları ve hesap numaraları için Tıklayınız.

Değerlendirme sonuçlarını görmek için Tıklayınız.