2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanıyla (Ek Madde-I) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

24 Ağustos 2021 Salı

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA
(EK MADDE-I) YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI VE KAYIT İŞLEMLERİ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemize bağlı Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına Merkezi Yerleştirme Puanıyla yatay geçiş başvurularının değerlendirilmesi sonucunda yerleşen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri 01-03 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler belirtilen tarihlerde aşağıdaki kayıt belgeleri ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat müracaat edeceklerdir.

Kayıt Belgeleri:
1- Öğrencilerin kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge
2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3- ÖSYS/YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi (Farklı programa başvuran adaylar için ÖSYM      yerleştirme yılına ait puan türleri ve puanları gösteren sonuç belgesi de gerekmektedir.)
4- 2 adet fotoğraf
5- Katkı Payı/Öğrenim Ücretinin 1. Taksitinin ödendiğine ilişkin banka dekontu (II. Öğretim Programlarına kayıt yaptıran adaylar)

NOT- Yatay Geçiş Yönetmelik Ek Madde-1 uyarınca Güz Yarıyılı Başvurularına İlişkin Usul ve Esasların 16. Maddesine göre “yatay geçiş için başvuran öğrencilerin ÖSYS Kılavuzunda programa kayıt olabilmeleri için aranan özel koşulların bulunması durumunda, bu koşulları sağlamaları gerekmektedir”.

Katkı payı/öğrenim ücreti miktarları ve hesap numaraları için Tıklayınız.

Değerlendirme sonuçlarını görmek için Tıklayınız.