Ön Lisans - Lisans Programlarına Uluslararası Öğrenci Başvuruları Hakkında Önemli Duyuru

30 Kasım 2021 Salı

30.11.2021 itibariyle, web sayfamızda belirtilen ön lisans - lisans programlarına başvuru kriterleri, 2022-2023 akademik yılı başvuruları için artık geçerli değildir. Yükseköğretim Kurulu'nun yakın bir tarihte aldığı karara göre, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi de dâhil olmak üzere, Türkiye'deki üniversitelerin ön lisans - lisans programlarına uluslararası öğrenci kabul prosedüründe önemli değişiklikler yapılacaktır.

Üniversitemizin "Ön Lisans ve Lisans Programları İçin Uluslararası Öğrenci Başvuru Kabul ve Kayıt Yönergesi“  Yükseköğretim Kurulu’nun aldığı karara göre güncellenip önümüzdeki haftalarda yayımlanması planlanmaktadır.